ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH PYCNOGENOL 50 MG 60 VCAPS

FULL HEALTH PYCNOGENOL 50 MG 60 VCAPS
FULL HEALTH PYCNOGENOL 50 MG 60 VCAPS

FULL HEALTH PYCNOGENOL 50 MG 60 VCAPS

Συμπλήρωμα διατροφής με Πυκνογενόλη (σταθεροποιημένο και πατενταρισμένο εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης περιεκτικότητας 65% σε προκυανιδίνες) 

Η πυκνογενόλη αποτελεί το εκχύλισμα από τον φλοιό του πεύκου και περιέχει φλαβονοειδή, προκυανιδίνες, φαινολικά οξέα, κιναμωνικά οξέα και τους γλυκοζίτες τους με τις χαρακτηριστικές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. 

Πρόκειται για 100% εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης, με περιεκτικότητα 65-75% σε προκυανιδίνες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω εκχύλισμα έχει μελετηθεί ευρέως τα τελευταία 40 χρόνια, με περισσότερες από 160 κλινικές δοκιμές και 450 επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Η Πυκνογενόλη της Horphag Research, είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα διεθνούς κύρους (U.S. patents #5,720,956 /#6,372,266 and other international patents).  

Τα οφέλη της πυκνογενόλης συμπληρωματικά

Η πυκνογενόλη συμπληρωματικά έχει συσχετιστεί με την συμβολή της στην καρδιαγγειακή υγεία, σε επίπεδο συσχέτισης συμβάλλει στα υγιή επίπεδα της καλής χοληστερόλης (HDL), έχει συσχετιστεί με μειωμένους δείκτες φλεγμονής στο αίμα και συγκεκριμένα με την C-αντιδρώσα πρωτεΐνη.  *

Προτείνεται υποστηρικτικά σε άτομα με αυξημένο βάρος, μεταβολικό σύνδρομο, διαταραχές των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και διαταραγμένο λιπιδαιμικό προφίλ. *

*Οι πληροφορίες βασίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και δεν αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από τον EFSA. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πεδίο "Προειδοποιήσεις – Επισήμανση" και στο πεδίο "Βιβλιογραφία".

Μορφή – Συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι με 60 φυτοκάψουλες.

Barcode: 5200421900520

ΧΩΡΙΣ στεατικό μαγνήσιο και αμφισβητούμενα έκδοχα. 

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πυκνογενόλη (εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης )-Pycnogenol®

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη  

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά. 

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως. 

Ανά Ημερήσια δόση
1 φυτοκάψουλα ΣΗΠ*
Θρεπτικά Συστατικά
ΠΥΚΝΟΓΕΝΟΛΗ 50 mg **
Που αποδίδει 65% κατ'ελάχιστο προκυανιδίνες 32,5 mg **
ΣΗΠ
ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης, τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζεται προβλήματα υγείας, να φυλάσσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Επισήμανση: Οι θέσεις, οι απόψεις και τα συμπεράσματα είναι προϊόν εκτεταμένης βιβλιογραφικής έρευνας, στηρίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν, υποκαταστήσουν ή να αλλοιώσουν ιατρικές γνωματεύσεις, αγωγές ή ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Σας παροτρύνουμε να συμβουλεύεστε τους επαγγελματίες υγείας (γιατρό, φαρμακοποιό και διαιτολόγο-διατροφολόγο με άδεια άσκησης επαγγέλματος) για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς είναι οι αρμόδιοι για να κρίνουν και να αξιολογήσουν συνολικά την κατάσταση της υγείας σας. Τέλος, γίνεται αναφορά και λαμβάνονται υπόψιν οι Ευρωπαϊκοί ισχυρισμοί υγείας, όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και οι σχετικές μονογραφίες από τον ΕΜΑ (European Medicines Agency) για τα φαρμακευτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης – Herbal Medicinal Products (HMPC). 

37,50€
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,24€