ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH BLACK AGED GARLIC EXTRACT 60 VCAPS

FULL HEALTH BLACK AGED GARLIC EXTRACT 60 VCAPS
FULL HEALTH BLACK AGED GARLIC EXTRACT 60 VCAPS

Συμπλήρωμα διατροφής με σταθεροποιημένο εκχύλισμα μαύρου σκόρδου

Αριθμ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ.: 89431/12/07/2019 Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης

FULL HEALTH BLACK AGED GARLIC EXTRACT 60 VCAPS

Συμπλήρωμα διατροφής με σταθεροποιημένο εκχύλισμα μαύρου σκόρδου 

Το μαύρο σκόρδο προκύπτει μετά από συγκεκριμένη επεξεργασία υπό συνθήκες θερμοκρασίας 60-90 βαθμών Κελσίου. Είναι χαρακτηριστικό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η S-allyl cysteine, πολυφαινόλες, κ.λπ.

Το ABG10+® είναι το μοναδικό εκχύλισμα μαύρου σκόρδου με δημοσιευμένες μελέτες & δοκιμασία απόκρισης δόσης “in vitro” και “in vivo”.

Ο λόγος πίσω από το «Μαύρο Σκόρδο»

Το «Μαύρο Σκόρδο» προκύπτει από μία σύνθετη διαδικασία. Αρχικά, το λευκό σκόρδο υποβάλλεται σε ζύμωση σε υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένα επίπεδα υγρασίας, επί περίπου ένα μήνα. Έπειτα, για να αποκτήσει μια ευχάριστα γλυκιά γεύση, το σκόρδο αφήνεται να «οξειδωθεί», να παλιώσει και να υποστεί ζύμωση σε ειδικό θάλαμο για άλλες 45 ημέρες. Σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν προστίθεται κανένα χημικό στοιχείο ή συντηρητικό στη διαδικασία. Το αποτέλεσμα, το «Μαύρο Σκόρδο», περιέχει διπλάσια αντιοξειδωτική δύναμη από το κανονικό λευκό σκόρδο.  

Τα οφέλη του σκόρδου

Η S-Αllylcysteine, είναι συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο του αμινοξέος της κυστεΐνης, το οποίο βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο. Πληθώρα ερευνών επιβεβαιώνει την ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα.**

Σε επίπεδο συσχέτισης το σκόρδο έχει φανεί να βοηθά σε καταστάσεις υπέρτασης και αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης.**

Επιπλέον, βάσει του Ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) το σκόρδο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας.*

*Μονογραφία από τον ΕΜΑ (European Medicines Agency) για τα φαρμακευτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης – Herbal Medicinal Products (HMPC) και συγκεκριμένα για το σκόρδο ή Allium sativum L., bulbus

**Οι πληροφορίες βασίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και δεν αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από τον EFSA. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πεδίο "Προειδοποιήσεις – Επισήμανση" και στο πεδίο "Βιβλιογραφικές αναφορές".

Μορφή – Συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι με 60 φυτοκάψουλες.

Barcode: 5200421900131

Εκχύλισμα 10:1 τυποποιημένο σε περιεχόμενο 0,1% S-αλλυλοκυστεΐνη

Ισπανική πατέντα και πρώτη ύλη, προϊόν υψηλής ποιότητας

Καθαρή μορφή, χωρίς πρόσθετες ουσίες

Δραστική μορφή S-αλλυλκυστεΐνης, τυποποιημένη με HPLC 

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ABG10+® εκχύλισμα μαύρου, παλαιωμένου σκόρδου που έχει υποστεί ζύμωση, τυποποιημένο σε περιεκτικότητα σε κατ΄ ελάχ. 0,1% S- αλλυλ-κυστεΐνη.

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας).

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά. 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε μια κάψουλα έως και δύο φορές την ημέρα με τα γεύματα. 

Ανά Ημερήσια δόση
2 φυτοκάψουλες ΣΗΠ*
Θρεπτικά Συστατικά
Εκχύλισμα Μαύρου Σκόρδου (Aged) 10:1 800mg **
Σταθεροποιημένης απόδοσης 0,1% σε S-αλλυλκυστεΐνη 0,8mg **
ΣΗΠ
ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις: Η χρήση σε παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών δεν έχει καθιερωθεί λόγω έλλειψης δεδομένων. Πριν από μια χειρουργική επέμβαση, αποφύγετε την κατανάλωση σκόρδου για 7 ημέρες, λόγω του κινδύνου αιμορραγίας μετά την επέμβαση. Κατά τη χρήση παρασκευασμάτων σκόρδου, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί αν λαμβάνετε αντιπηκτική ή/και αντιαιμοπεταλιακή θεραπεία από το στόμα, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει τους χρόνους αιμορραγίας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης, τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζεται προβλήματα υγείας, να φυλάσσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Επισήμανση: Οι θέσεις, οι απόψεις και τα συμπεράσματα είναι προϊόν εκτεταμένης βιβλιογραφικής έρευνας, στηρίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν, υποκαταστήσουν ή να αλλοιώσουν ιατρικές γνωματεύσεις, αγωγές ή ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Σας παροτρύνουμε να συμβουλεύεστε τους επαγγελματίες υγείας (γιατρό, φαρμακοποιό και διαιτολόγο-διατροφολόγο με άδεια άσκησης επαγγέλματος) για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς είναι οι αρμόδιοι για να κρίνουν και να αξιολογήσουν συνολικά την κατάσταση της υγείας σας. Τέλος, γίνεται αναφορά και λαμβάνονται υπόψιν οι Ευρωπαϊκοί ισχυρισμοί υγείας, όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και οι σχετικές μονογραφίες από τον ΕΜΑ (European Medicines Agency) για τα φαρμακευτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης – Herbal Medicinal Products (HMPC). 

19,50€
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€